Dra. Sue Aran

Doctora en Comunicació Audiovisual (URL) i filòloga de formació (UAB). Investigadora del grup de la xarxa d’investigació CONINCOM (URL) des dels seus inicis. Avui dia coordina el grup d’investigació en Representacions mediàtiques i Imaginàries socials (URL URL-UPF-UB-UPC).

Col·labora com a avaluadora de l’Agència Nacional d’Avaluació i Prospectiva (ANEP) des de 2006, i amb el Programa de beques de “La Caixa” (2008). La seva tesi doctoral, amb el títol “Representació mediàtica i percepció social de la violència en la ficció”, va rebre el 2009 el primer Premi CAC a la investigació sobre Comunicació Audiovisual.

Ha treballat a la televisió, al cinema i a la publicitat, i actualment és vicepresidenta del Forum d’entitats usuàries de l’audiovisual. Ha estat membre del Jurat Internacional dels Premis Emmy en la categoria europea de produccions televisives per a la infància i la joventut (2006).

Recentment, ha estat elegida pel Parlament de Catalunya Membre del Consell Assessor de Continguts i Programació de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals.

 

Contacte

Anuncis