Prof. Rosa-Àuria Munté

Llicenciada en Humanitats per la Universitat Pompeu Fabra. Professora de la Facultat de Comunicació Blanquerna (FCB) de la Universitat Ramon Llull.

Membre de l’equip d’investigació “Conflicte, Infància i Comunicació” (CONINCOM) de la FCB de la Universitat Ramon Llull. Actualment està redactant la seva tesi doctoral dins del Doctorat en Comunicació i Humanitats sobre la representació de l’Holocaust en la ficció. Ha participat en un projecte d’investigació I+D del Ministeri d’Educació i Ciència “Infància, violència i televisió. Els espais informatius i els imaginaris de la violència en els nens i adolescents”.

També ha participat en la investigació sobre els “Estereotips del món de parella i la seva representació en les sèries de ficció” finançada per l’Institut Català de la Dona i l’el Consell Audiovisual de Catalunya (CAC). Actualment forma part de la investigació finançada pel CAC “Joves, amor i sèries de televisió. Incidència de l’alfabetització audiovisual en la (re) interpretació dels relats amorosos televisius.

Contacte

Anuncis