Dr. José Antonio Gabelas

José Antonio Gabelas Barroso. Professor de Sociologia de la Comunicació a la UOC (Universitat Oberta de Catalunya). És Doctor en Ciéncies de l’Informació per la Universitat Complutense de Madrid, Diplomat en cinematografia per la Universitat de Valladolid, Diplomat en Animació Sociocultural per la Universitat Pontifícia de Salamanca, Mestre i Llicenciat en Història de l’Art per la Universitat de Saragossa. Investigador en comunicació i educació a menors.

Autor, assessor i coordinador pedagògic de cursos online amb diversos organismes i institucions governamentals. Coautor de “Consums i mediacions de famílies i pantalles”(2008).Coordinador del Diari de l’Estudiant, del Diari d’Aragó. Director de la col·lecció Comunicació i Mitjans. Membre del Consell Editorial de la Revista Científica Iberoamericana de Comunicació i Educació Comunicativa i del Comitè Internacional de la Revista Veneçolana d’Informació, Tecnologia i Coneixement Enllaç.

Ponent sobre Mitjans i Comunicació en Congressos nacionals i internacionals. M de formadors en matèries de Mitjans de Comunicació, Tècniques Audiovisuals i Noves Tecnologies als centres de formació del professorat i universitats d’Espanya. Membre del Grup Spectus que en els vint últims anys es dedica a la investigació dels mitjans en relació amb els entorns educatius i comunicatius i que ha publicat “La TV, aprèn amb mi” i “Màscares i Miratges” amb edicions de la Torre. President de Cometa (Coordinadora de Mitjans Educatius sobre la Televisió a Aragó). Membre del seminari permanent d’experts en educació audiovisual del I i II Encontro Internacional sobre Educació Audiovisual. Professor del Màster en Necessitats i Drets de la Infància i l’Adolescència, títol propi de la Universitat Autònoma de Madrid.

Contacto / Blog

Anuncis