Dr. Jordi Busquet

Jordi Busquet Duran (Terrassa, 1962) és Doctor en Sociologia i llicenciat en Ciències Econòmiques. Professor titular i responsable de la xarxa d’investigació CONinCOM (Conflicte, infància i comunicació) de la Facultat de Comunicació Blanquerna (Universitat Ramon Llull).

Ha dirigit o participat en diversos projectes d’investigació en el camp de la cultura i la comunicació a nivell català, espanyol i europeu.

Ha estat guardonat pels VIII Premis a la Investigació de la Comunicació de Masses atorgat per la Generalitat de Catalunya amb l’obra: La cultura i la comunicació de masses a debat (els intel·lectuals i l’anàlisi de la cultura).

És autor o coautor de nombroses publicacions. Podem destacar: La cultura catalana: el sagrat i el profà (1996) [Amb Salvador Giner i Lluís Flaquer]; El sublim i el vulgar: els intel·lectuals i la ‘cultura de masses’ (1998); La violència en la mirada (2001) [Amb S. Aran, F.Barata i P.Medina]; Benvinguts al Club de la SIDA i altres rumors d’actualitat (2002) [Amb J.M. Pujol et. alt.]; Els escenaris de la cultura. Formes simbòliques i públiques a l’era digital (2005); La recerca en comunicació (2006) [Amb A. Medina i J.Sort]; La cultura (2007) El sublim i el vulgar. La “cultura de masses” o la pervivència d’un mite (2008).

 

Contacte / Entrevista

Anuncis