Prof. Ana Cinthya Uribe

És llicenciada en Ciències de la Comunicació per l’Institut Tecnològic i d’Estudis Superiors de Monterrey a Guadalajara, Mèxic. Va realitzar un màster en Comunicació Corporativa per l’EAE-UPC i un postgrau en Coolhunting en la Facultat de Comunicació Blanquerna (FCB). Actualment està en la fase final d’un Màster en Alta Funció Pública impartida per l’Escola d’Administració Pública de Catalunya.

Està preparant la seva tesi doctoral al FCB sobre mètodes d’informació política per a joves a través d’Internet. El març de 2010 va obtenir el Diploma d’Estudis Avançats amb un treball d’investigació titulat: “La formació de la nova ciutadania a Mèxic: anàlisi dels aspectes històrics i els exercicis de participació infantil i juvenil realitzats a nivell federal entre 1997 i 2006″.

A més de les seves tasques d’investigació, actualment escriu per a diverses revistes mexicanes de tendències, és col·laboradora de ràdio a Barcelona i va ser directora d’una oficina de projectes i un projecte de consultoria de l’Associació Internacional d’Urbanistes (ISOCARP) a Sitges.

Contacte

Anuncis